1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Forord

Velkommen til Vingbum!

Når man sidder på bagsædet i en bil eller sidder og kigger ud af togets vinduer, da har vi alle små tanker og drømme. Har du nogle sinde tænkt over, hvad du drømmer om? Ja, måske kan det være, at du har set det samme som mig?

Jeg vil fortælle om min drøm, da jeg kørte i tog. Jeg er en af de heldige, som hver dag skal køre i tog over en kæmpe bro med massiv af vand under og en udsigt til himmelen, som ikke alle oplever.

Jeg blev bidt af den smukkeste himmel og ønskede, at jeg kunne se nærmere på den. Jeg begyndte at nedskrive alle mine oplevelser med himmelen og kan huske en bestemt dag, der gjorde, at jeg var solgt.


Den morgen var himmelen blå med kun små skyer og solen skinnede ned i vandet, og uden nogen fysiske grunde opstod der en smuk regnbue hen over solens stråler og ned gennem vandet. Samme aften skete der endnu noget smukt; alle skyerne samlede sig mod solnedgangens lys, og alt blev orangerødt. Efter den dag fik det mine øjne til at se en verden, som ingen andre har set før, ikke før nu…